Speedfriending x Oslo - i samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse

[Bilde]

Velkommen til en hyggelig kveld med interessante samtaler og nye bekjentskaper. Bli med oss på Speedfriending på SALT, den 10. oktober!

I løpet av syv-minutters samtaler nedover langbordet, får dere temaer som engasjerer, fascinerer og får dere til å tenke høyt sammen. Alt fra «Hva er ditt favorittsted i byen?» til «Hvordan ville du ha forandret verden med én god idé?» og «Du finner en tidsmaskin i kjelleren – hvor reiser du og hvorfor reiser du der?»

Det er begrenset med plasser, så meld deg på app.speedfriending.com/events for å sikre deg en plass nedover langbordene!

I samarbeid med Verdensdagen for psykisk helse, og med årets tema #lagplass som fokus, ønsker vi sammen å skape en plass hvor alle kan møtes og prates på kryss og tvers av bakgrunn, verdier og interesser. På den måten blir man bedre kjent man både hverandre, seg selv og lokalsamfunnet vi er en del av – og møter det beste livet har å by på, nemlig vennene man møter underveis og lærerike samtaler, hver og en av dem en Oslo-opplevelse i miniatyr!

Etter eventet inviterer vi med på Speedfriending etterfest, hvor samtaler fortsetter og nye startes – og av erfaring blir de fleste med på det!

Sjekk ut Speedfriending-appen for å se hvem du møter på eventet, matche med favoritter og ta initiativ til egne sosiale aktiviteter og arenaer gjennom høsten og bli med å #lagplass for alle i byen!

Kveldens program:
17:50 – Kom gjerne litt før, så blir det tid til en prat
18:00 – Vi ønsker alle velkommen
18:05 – Første runde Speedfriending
18:50 – En kort pause
19:00 – Andre runde Speedfriending
20:00 – Uformell mingling og Speedfriending etterfest

Facebook-event: Facebook.com/events/693044926007204

Vi gleder oss til å møtes!

Hjertelig velkommen til Speedfriending på SALT!

Legg til ekstern kalender…