Solidaritetskonsert for Gaza i Jacob Kirke

2,3 millioner mennesker er innesperret på et område på størrelse med Mjøsa, under blokade og bomberegn, uten noe trygt sted å flykte. Over halvparten av menneskene i Gaza er barn. Tilførselen av vann, mat, strøm og medisiner er kuttet og Israel forbereder seg på bakkeinvasjon. Blokaden er en form for kollektiv avstraffelse og er en krigsforbrytelse. Det rapporteres om at bomber med hvit fosfor er sluppet over Gaza og sykehusene er fulle og snart tomme for elektrisitet.

Siden 7. oktober har flere tusen liv gått tapt på grusomt vis både i Israel og Palestina. Folkeretten gjelder for alle, og ALLE sivile må beskyttes!

Vi er også nødt til å snakke om, og kreve ansvar for, de underliggende årsakene til hva vi ser nå. Nemlig fordrivelsen av det palestinske folket som har pågått i over 75 år, den daglige undertrykkelsen av palestinerne gjennom okkupasjon, blokade og apartheid, og gang på gang straffefrihet for Israels krigsforbrytelser og menneskerettighetsbrudd.

Tirsdag 24. oktober kl. 19:00 inviterer vi til solidaritetskonsert for Gaza i Kulturkirken Jakob i Oslo.

Dørene åpner kl. 18:30.

Alle billettinntekter går til akutt humanitær hjelp på Gazastripen via NORWAC (https://www.norwac.no/), en undergruppe med helsepersonell sprunget ut fra Palestinakomiteen. De norske legene Mads Gilbert og Erik Fosse sitter nå og venter på å få komme inn til Gaza med NORWAC. Du kan selv velge å betale enten 150, 250 eller 450 kr for billetten. Det blir også mulighet for å donere mer på arrangementet

Legg til ekstern kalender…