Autonomie + supp: Arachno

[Bilde]

Autonomie er et blodferskt thrashmetal band fra Stavanger. Gjengen har spilt sammen i snart to år med ett mål for øye – å spille hardt, fort og ha det fett! At denne gjengen aldersmessig er spredt mellom 16 og 18 år er ikke gitt ved første ørekast. De som har stått med øret klistret til døra på øvingsrommet har fått teften av band som The stupids, Sepultura, Slayer og Exodus i en kraftsaus som slår akkurat så hardt som det høres ut. Eller sagt på en annen måte: Det Autonomie leverer er en god blanding av aggressiv punk og old-school thrashmetal.
I skrivende stund gjør de support for Kvelertak sin norgesturné. Tidligere har de spilt med band som Nekromantheon, Inculter, Kal-el og Deception. Og når de først er invitert, så har de for vane å lage sinnsykt god stemning og et lurveleven helt uten sidestykke!

Support: Arachno.
Arachno spiller energisk metal inspirert av band som Alien Weaponry, Power Trip og tidlig Metallica. Bandet består av tre talentfulle 14- og 15-åringer fra Oslo og Kongsberg. For tiden holder de på med å spille sin første EP.

Legg til ekstern kalender…