Witch Club Satan

Support: Hudkreft

Witch Club Satan, som består av Nikoline Spjelkavik på gitar, Victoria Røising på bass og Johanna Holt Kleive på trommer, ga hele musikkbransjen bakoversveis da de spilte sin første Oslo-konsert i kjelleren på Revolver høsten 2022.

Trioens debutkonsert ble hyllet som et av Øyafestivalens høydepunkter i anerkjente NME og Rolling Stone Magazine, og siden har trioen seilt i en medvind mange norske band bare kan drømme om. Bandet blir i dag omtalt som et av verdens raskest voksende metal-band, og har allerede opptrådt på prestisjetunge festivaler som Øya, Ultima, Roskilde og Tons of Rock. Konserten på Tons of Rock ble også nylig nominert til Osloprisen av Natt & Dag.

I dag kan det okkulte, feministiske black metal-bandet Witch Club Satan endelig offentliggjøre at de slipper sitt mye etterspurte debutalbum. Datoen er satt til 8. mars, selveste kvinnedagen, og platen blir et manifest av feminin kraft som trykkes i et begrenset opplag på 666 stk eksklusive LP-er.

Trioens debutalbum er spilt inn i studioet til Anders Odden (Celtic Frost, Satyricon, Cadaver), en bauta innenfor metalsjangeren. Odden er også medprodusent på plata, sammen med Vetle Junker (Aurora, Sondre Lerche) og Sindre Nicolaisen.

Odden beskriver Witch Club Satan som et av de mest interessante black metal-bandene som har dukket opp de siste tretti årene, og som hardtarbeidende musikere som vet hva de vil med musikken og kunsten sin:

– Se opp for disse kvinnene. De jobber hele tiden for å forbedre alt de gjør, og skape noe spesielt og inspirerende for en ny generasjon fans. Fuck the mainstream, omfavn ekte kunstnere som skaper kunst fra hjertene sine. Dette er det nye Nirvana.

Albumslippet feires med konsert på Rockefeller, før trioen skal ut på veien og herje scener rundt om i Skandinavia. Selveste premieren på Rockefeller ryktes allerede å bli en “hvor-var-du-da-Witch Club-spilte-på-Rockefeller”-type kveld. Trioen lover et spektakulært show, og med seg på scenen har de et stjernegalleri fra den mørkeste undergrunnen.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…