LookEast!

[Bilde]

Sakura Booking og Sub Scene presenterer Look East – et nytt konsept med fokus på asiatisk musikk og popkultur. Velkommen til en kveld der japansk hyperpop/electronica møter k-pop, koto, japanske trommer, rock, kanskje til og med litt cosplay.

SARI
Sari er en Tokyo-basert artist, låtskriver og multikunstner. I sin musikk, dans og kunst skildrer hun trolske og magiske miljøer og tematikk. Saris musikk har en dybde i soundet som kan tolkes som electronica / alternative / hyperpop. Hennes malerier er inspirert av den japanske kunstformen ukiyo-e.
Sari har vært aktiv som artist i ca ti år, og startet sin solokarriere i 2019. Tidligere var hun medlem i idolgruppen «Necronomidol». Sari har sluppet ett album; (大 団 円 – Ending-). Den japanske
tittelen uttales “Daidanen», som referer til den lykkelige slutten i tradisjonell japansk teater og kabuki. Albumet og EP-en A u se er sluppet på vinyl på det franske plateselskapet Specific
Recordings.
SARI har i en rekke år hatt stor interesse for skandinavisk kultur og natur, og har det siste året bosatt seg i Stockholm. Hun har besøkt Europa ved flere anledninger, og er inspirert at europeisk kultur i sin utvikling som artist. Som soloartist har SARI opptrådt i blant annet Sverige og Italia. Konserten 3. februar er hennes første opptreden i Norge.

IKENIE
Ikenie er et helt nydannet ani-song band basert i Oslo. Ikenie spiller covere og egenkomponert musikk med inspirasjon fra ulike anime og andre japanske media. Sjangerne bandet spiller inkluderer blant annet rock, pop og jazz.

LIV LANDE
Liv Lande har spilt koto helt side 1995, da hun begynte med kototimer hos professor Keiko Iwahori ved Sawai Koto Institute i Kyoto. Etter avslutta studier i Japan og USA, har hun i en årrekke opptrådd med japansk kotomusikk ved diverse kulturarrangementer i Norge.
DARKLIGHT
DarkLight er en danseduo som danser K-Pop og består av to jenter, Kaja Stannes Reek og Kristina Aaring. De har lenge likt å danse sammen siden tidlig barneskolen. Først i 2018 ble de introdusert til K-Pop og ble fascinert av musikken og koreografiene. I 2021 ble målet å vise at K-Pop er inspirerende, motiverende og gøy til andre mennesker. De har danset på noen små arrangementer, men også deltatt i konkurranser. I 2022 deltok de i World K-Pop Festival» i Norge, Oslo og i «1st K-Pop Nordics Festival» i Sverige, Stockholm.

DONDOKO NORWAY
Dondoko Norway fremfører wadaiko (japanske trommer), og er den første gruppa i Norge i sitt slag.
VIXENS
Vixens er en K-Pop-gruppe fra Oslo som ble dannet i 2020. De består av fem jenter som lager K-POP covers som de poster på blant annet YouTube og TikTok, og fremfører på ulike events og konkurranser i Norge.

Legg til ekstern kalender…