Sandsmark/​/​Findlay med Warren & Kerebel donkey (iteration II)

[Bilde]

donkey er neste del i en serie med performative installasjoner knyttet til ideen om iterasjoner og kontinuering. Sandsmark//Findlay fortsetter der every night in my dreams (early Cameroon) sluttet, både i tone og materiale, hvor elementer har blitt ekstrahert, forenklet og raffinert for å bli noe helt nytt. donkey tilbyr et meditativt rom hvor vi på ny kan forestille oss avgrunnen som henger igjen fra fortiden – og kanskje en mer håpefull fremtid.

Lekent og umiddelbart blir konstruerte og alminnelige oppgaver utført med en entusiasme som krever utholdenhet og dedikasjon. Det hele foregår i rammen av en sirkel: Her utforskes mønstre og repetisjoner som oppstår over tid i dialogen mellom lyd, bevegelse, bilder og fysisk materie. donkey anerkjenner en forståelse om at vår eksistens og tilknytning til verden er en skapende, kontinuerlig og sammenfiltret prosess, hvor det er umulig å separere kropp og materie.

Sandsmark//Findlay er et performance-kompani som arbeider på tvers av disiplinene dans, teater, livemusikk og videokunst. I løpet av de siste årene har de skapt flere produksjoner i grenselandet mellom scenekunst og installasjon, og jobbet tverrfaglig for å skape levende kunst som resonnerer fra et fysisk og følelsesmessig plan.

Arbeidene deres har blitt presentert i et jevnlig samarbeid med Black Box teater, BIT Teatergarasjen og Rosendal Teater, og internasjonalt på PS 122 Coil Festival og Abrons Arts Center i New York, On the Boards, Seattle, Wexner Center i Columbus og Charlotte Street, Kansas City. De står også bak RIMI/IMIR SceneKunst i Stavanger, hvor de har produksjonsstudio i en gammel båtfabrikk/dagligvarebutikk samt tilrettelegger og kuraterer plattformen.

Legg til ekstern kalender…