Sissel Halset Storslett & Anne Marie Rognskog / Utstilling

[Bilde]

Sissel Halset Storslett: "Etter eit år på metall-linja ved Noregs Kunsthandverkarskule på Voss, og tre år ved SHKS (Statens Håndverk og Kunstindustriskole) avd. metall i Oslo, reiste eg i 1991 heim til Nordmøre. Sidan den gongen har eg, på trass av at metall er «mi greie», i hovudsak nytta akrylmaling som medium for å uttrykkje meg. I den seinare tida og i kombinasjon med silkepapir; «Mixed media», med andre ord. Blyantar og fargeblyantar får heller ikkje liggje i fred.

Eg byrjar stort sett prosessen med å leggje farge på underlaget, og arbeidar meg intuitivt framover mot målet. Eller, eg finn høveleg underlag som allereie har eit preg, og arbeidar ut i frå det. Inspirasjonen min er overflatestrukturar, fargespel og detaljar i omgivnadane der eg ferdast, anten det er by eller land."

Anne Marie Rognskog: Jeg er 67 år og pensjonert lærer/spesialpedagog/formingslærer. Jeg bodde mange år i Bergen, og har det meste av utdanninga mi derfra, men er nå bosatt i Surnadal på Nordmøre med mann og 2 voksne sønner.

Jeg maler mest non-figurativt, og helst med olje og akryl. Jeg maler dessuten gjerne utendørs, og det er fargene som inspirerer meg.

I Møre og Romsdal finner vi Utstilling ved Lauvfall, en juryert høstutstilling. Der har jeg vært antatt mange ganger. I tillegg har jeg stilt ut både i Bergen, Drøbak og rundt på Nordvestlandet på ulike utsillinger opp gjennom årene.

Velkommen til vernissage lørdag 6. april kl. 15:00. til 17:00.
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13:00 til 17:00 t.o.m. 18. april.

Legg til ekstern kalender…