Pay To Breathe + support: Gutteband + Wepsebol

[Bilde]

Sub Scene inviterer til pønkaften med Pay To Breathe lørdag 13. april. Support: Gutteband og Wepsebol. Fri alder!

Pay to Breathe
I skjæringspunktet mellom skitten pønk og melodiøs pop punk finner vi punk-orkesteret Pay to breathe. Med tydelige røtter i norsk pønktradisjon, 90-tallsbølgen av melodiøs punk og Riot grrrl bevegelsen. Et hardtslående band som tørr å låte både rått og vakkert med tekster inspirert av livet, samfunnet og en god dose irritasjon.

Gutteband
Ingen sier “Gutteband”… enda! Tre unge damer fra Tønsberg spiller post-80-talls låvepunk på både norsk og engelsk. Gutteband er Live Nordli, Julia Steinsvik-Olsen og Ramona Lundbergs lockdownbarn som på kort tid har gått fra cover og jams til egne, vaskeekte rockelåter. Tekstene handler om 01-bussen, lugging, Doom-vitamin og andre koselige ting. Gutteband har spilt konserter i Tønsberg, Horten, Drammen, og til og med nådd hele veien innom hovedstaden på Øyanatt, lurt bandnavnet med på en og annen podcast, og nyter generelt livet på undergrunnsscenen med en bubble-tea. I skrivende stund jobber Gutteband i studio med en utgivelse som ventes på våren, og inntil da kan man høre på julelåta og debut-singelen deres “Next Christmas (Merry Fuxing Christmas)”.

Wepsebol
Wepsebol består av fire jenter i alderen 15-17 år, fra Halden. De har kun spilt i noen få måneder, men har allerede rukket å spille en del konserter. Blant annet har de fått være support for Valentourettes på Aladdin Scene, og de skal snart i studio! Wepsebol tar inspirasjon fra band som Lucky Malice, The Christians og Hudkreft.

Legg til ekstern kalender…