Meetup: Pubkor på Carls

[Bilde]

Pubkorkveldene på Carls har blitt populære. Over 300 stykker har møtt opp på de foregående pubkorkveldene, deriblant flere underskogere, og tilbakemeldingene gikk utelukkende på at det var gøy!

Dette er en åpen kveld hvor venner, naboer, kolleger og totalt fremmede samles for å synge i kor sammen. Hver måned synges det en ny låt, og hver kveld er unik. Man begynner fra scratch hver gang, så man trenger ikke forplikte deg til noe. Her er alle velkomne, uansett nivå, bakgrunn eller ferdigheter. Låtene vil som regel hentes fra popmusikken, og vil være kjent for de aller fleste.

Øvelsen ledes av Vetle Gjevestad Agledahl, som er Oslokorets faste dirigent. Han er kjent for å få hvem som helst til å låte bra – uansett utgangspunkt. Og skulle du trenge noen å støtte deg til på øvelsene, så er mange av Oslokorets faste korister med for å synge.

Dette er veldig lavterskel og en fin anledning til en slags nesten-midtukeskogspils-for-sang-og-gauleglade skogsfolk. Kanskje aner vi en ny tradisjon?

Dørene åpner 18.00, og øvelsen starter 19.00, så hva med å møtes 17.00, kanskje for en matbit? Carls har matservering så kan godt møtes der.

Legg til ekstern kalender…