Magmakammer - ‘Before I Burn’ release (support: Astralplane)

Magmakammer slipper nytt album ‘Before I Burn’ med releasegig på Blå 21. august.

Trioen startet i tenårene med Ulrik Jacobsen (Vokal & Gitar) og Lasse Røed (Trommer) som spilte i ulike black- og death metal-band sammen. Etter hvert som de ble eldre, slo de seg sammen med en annen kompis, Stian Solberg (Bass), og de dannet Magmakammer i 2015 i Oslo, Norge. De var alle venner fra Kolbotn, kjent for sine metalband, noe som gjenspeiles i deres tunge musikkstil. Lyden deres har utviklet seg fra doom til mer groovy psykedelisk rock med fokus på 70-tallets rockestil og teknikker.
Siden da har de spilt på noen av de største undergrunnsmusikkfestivalene i Norge (Høstsabbat) og gjort noen få konserter i Europa: i Basel, Sveits på Tales Of Doom-festivalen og i Berlin på spacerock-festivalen Heads Up Fest. Da Covid-19 kom, skulle de på sin første Europa-turné, men hele turnéen ble avlyst rett før avreise. Siden det har de jobbet med sitt andre full-lengde album med tittelen: “Before I Burn” som blir gitt ut av Kozmik Artifactz Records med release dato 26 Juli 2024.

Support: Astralplane

Astralplane er en stoner psych-trio fra Oslo med røtter fra både blues og 70-tallets hard rock. De trekker deg inn i et rytmisk og samtidig svevende musikalsk landskap, og blander tunge, seige riff med rolige instrumentale partier.

ID: 20

Legg til ekstern kalender…