KLIKKEN IX

[Bilde]

Dørene åpner kl 19.00
Inngang gjennom porten på Hausmania Kulturhus, bak Vega Scene.

LINE UP

Øystein Furre leser sitt siste dikt
akkompagnert av Øyvind Hellner på tangenter.

NONAMECREATURE
Playing synths with no purpose, in sake of music. Primary composing and simultaneous playing of songs in a real time. No remastering. Raw, raw stuff. Instruments – modular and a few other analog synths, vocoders
Check out Nonamecreature
soundcloud.com/nonamecreature
www.youtube.com/watch?v=DpD…
open.spotify.com/track/3XqJ…
kunstbetrieb.co/…/di-21-a…
www.youtube.com/watch?v=YZI…

EL/NeUe
EL/NeUe er en duo som gjenoppsto i 2020 etter en dvale på 32 år. Duoen, som består av Askild Hagen og Håkon Johnson, har blitt kalt «Røyksopps dystopiske onkler» og «Rammsteins hyggelige naboer», og har gitt ut to kritikerroste album. I løpet av det siste året har de gitt ut to låter sammen med Beranek og spilt et par utvalgte eksklusive konserter, på Sprø Musikk-festivalen i Arendal og på Mir med nettopp Beranek.
EL/NeUe spiller blant annet på en gammel Roland SH2000, gitar med bue, klarinett – og vokal
«Goethe ist tot», video med Beranek:
www.youtube.com/watch?v=NHA…
Anmeldelse av albumet «IMMER»: musikkfranorge.blogspot.com…
Mer info: www.kampenkontor.no

STEVEN R SELLICK

LYRAORKESTERET
Lyraorkesteret er orkesteret
bestående av fire eller flere som spiller Soma Lyra 8 synthesizere
CACOTOPIA
Hallo! Dette er Gjermund Vines, også kjent som Cacotopia. Jeg har kanskje ikke like mye erfaring som de fleste andre som spiller her, men jeg kan love en unik konsert med lyder dere aldri før har hørt. Jeg er glad i å lage musikk med ett mere rytmisk preg, så det som kan forventes er sikkert litt mere dansbart enn det dere ville hørt fra fattern (som er Øivind Olsen- Lyraorkesteret.

ZZONEMAN
zzoneman stiller med en modulær synth og lirker fram et pulserende, binauralt drone-sett krydret med field recordings av grunnstøtende isfjell.
www.zzone.no

ALWANZATAR
Alwanzatar er en romsonde drevet av fremmed teknologi, gitt i gave fra en overlegen rase som hører hjemme blant fjerne stjerner og satt sammen til nye formål i templer til guder ingen husker lenger. Fra ledninger og kretser dannes lydbølger som søker hjem til eteren, de kan danses til, mediteres til, påkalles til, spilles fløyte til. Analoge og digitale maskiner, ytre rom og indre rom møter hverandre. Krizla er eneste mannskap, og spiller også i band som Tusmørke og The Chronicles of Father Robin.
alwanzatar.bandcamp.com
soundcloud.com/cunt-krizlakh

ELECTROND
Electrond spiller musikk som har blitt beskrevet elektroprog, og er soloprosjektet til Trond Gjellum, kjent som trommeslager i det progressive rockebandene Panzerpappa og Suburban Savages. I tillegg til sin mangeårige kjærlighet til progressiv rock, har han samtidig også likt elektronisk musikk i mange former – særlig catchy og energisk avantsynthpop fra åttitallet (les: Kraftwerk, Devo, Fad Gadget, ) – og ville prøve å lage en fusjon av disse. Han fant ikke rom for dette i de andre bandene, og slik ble Electrond født. Resultatet? En kjøper av den første singelen på Bandcamp beskrev musikken som “If Devo and 80’s King Crimson had a baby, it would sound like Electrond”.
Electrond skriver, arrangerer, spiller inn og mikser musikken. Han fremfører også musikken alene på scenen, og i en tid da elektronisk livemusikk ofte fremføres av en eller flere musikere krumbøyd over en laptop eller miksepult, velger Electrond å skape liv og røre på scenen med teatralske tricks og danse-moves, ikledd kjeledress og spillende en rekke analoge og digitale dupeditter.
electrond.bandcamp.com/music

Legg til ekstern kalender…