Fest under eka

Lørdag 3. august inntar Fest under Eka Sponvika! Plassen foran eka og ned til sjøbua transformeres fra parkeringsplass til festivalpass, med telt, vimpler, lyslenker og en stor utescene.

Tradisjonen tro starter Fest under Eka med et barnearrangment på dagen. Området åpner klokken 12, og her blir det hoppeslott, ansiktsmaling, og klatrevegg. I tillegg kan barna more seg med ulike typer tivoliaktiviteter i bodene på plassen, som lykkehjul og blikkbokskasting og så videre. På sjøbua blir det egen barnemeny med Fish n’chips, fiskekake på gaffel og pølse i brød. I tillegg får du naturligvis kjøpt is og andre kioskvarer i kiosken.

Pianostredet Figurteater går på scenen klokka 13, og jammen dukker ikke Onkel Tuka opp for å spille fra sin morsomme barnekatalog også. De går på klokka 14. Fir Arda rigger seg opp til på ulike steder i løpet av dagen og kvelden for spille og skape god stemning for festdeltagerne.

Klokka 18.30 kan man rusle opp til scenen igjen, for da inntar Haldenbandet Margo scenen. Nå er det voksenfest under eka!

Programmet for kvelden blir som følger:

18.30: Margo

19.45: Some Velvet Evening – Songs of Lee Hazelwood

20.45: Onkel Tuka

kl 22.15: What the Funk

Bussbilletter kan du bestille på Hoopla! (Man må bestille festivalbilletene man skal ha først, og så trykker man seg videre til bussbillett derfra)

Legg til ekstern kalender…