Chris Acker // Dylan Earl // Johan Berggren spiller på Folk

[Bilde]

CHRIS ACKER
I en sjanger full av store historier og salgbare løgner lager Chris Acker oppriktige sanger – han vever vidd og elendighet sammen og gir oss et bilde av den bedervede situasjonen i dagens USA på humoristisk vis. Acker og Earl har turnert mye sammen i statene, men dette blir Ackers første besøk over dammen. Stor stas at det skjer på Folk i Storgata!

DYLAN EARL
Dylan Earl, snart som Norgesvenn å regne, er en mann formet av landet rundt ham. Opprinnelig fra Lake Charles, Louisiana, men etter han ble dratt mot The Natural State som tenåring, har Dylan (eller «Dearl») vært aktiv i Arkansas underjordiske countryscene i over et tiår. Ved å blande honkytonk, southern rock og trad-country, lager Earl gjennomtenkte, introspektive låter, man skjønner kommer fra rett plass.

JOHAN BERGGREN
Ikke første gang på Folk, og ratt ikke siste heller! Berggren har turnert med Earl på hans to forrige Norgesbesøk, så nå tar han med seg gjengen til Folk for å lage til en kveld salig miksa sammen av tradcountry og honkytonk fra Arkansas, vittig visesang i gamleskolens tradisjon fra New Orleans og lokale løgner og låter levert av visesangeren fra Gamle Opland.


Dørene åpner kl 18:00. Konsertstart kl 19:00. Så lenge været tillater det holdes konserten i bakgården. Ved ruskevær flytter vi inn.

Billetter på Hoopla.


Få med deg kommende arrangementer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev! Se folkistorgata.no/nyhetsbrev

Legg til ekstern kalender…