Vegard Hertzberg, Even Martinsen og Syver Goksøyr på Folk

[Bilde]

I anledning Oslo Kulturnatt inviterer vi til akustisk konsert med tre spennende artister på Folk. Her blir det gratis entré, intim atmosfære og garantert god stemning. Dørene åpner kl 18:00. Konsertstart kl 19:00.

VEGARD HERTZBERG
Om det finnes noe sånt som et Oslo-sound, må det ligge et sted i krysningspunktet mellom pønkrock og visesang, brune puber og grønne parker. Akkurat de stedene du vanligvis finner Vegard Hertzberg. Hertzberg kaller seg «ufaglært visesanger», og startet karrieren på åpen mic-kvelder på en kommunistkafé – med lånt gitar. I mars 2022 kom hans første fullengder – «Lediggang» – produsert av Johan Berggren med Christoffer Karlsrud Dahl på bass.

SYVER GOKSØYR
Syver Goksøyr har tidligere frontet rockebandet Nattdyr som hadde en kort, men fruktbar karriere. Nå har han satt i gang et soloprosjekt under sitt eget navn. På scenen spiller han piano og synger norske egenskrevne låter, i teatralsk crooner-stil. Tekstene i Syvers musikalske univers spretter mellom det tragikomiske, absurde og underfundige. Et friskt pust i Oslos undergrunnsscene!

EVEN MARTINSEN
Even Martinsen er en artist og låtskriver med opphav fra randen av Lillomarka i Oslo. Fra barnsben av ble han flasket opp på god musikk, med blant annet Townes Van Zandt, John Prine, Neal Casal, The Jayhawks, Neil Young og Stevie Ray Vaughn i platehyllene. Med slike inspirasjonskilder er veien kort til å smi egen musikk fra samme støpeform som heltene. Martinsen skriver låter på både godt og vondt, mens han vever inntrykk og ord til historier om det meste mellom himmel, jord, virkelighet og drømmer.


Få med deg kommende arrangementer ved å abonnere på vårt nyhetsbrev! Se folkistorgata.no/nyhetsbrev

Legg til ekstern kalender…