Masahat: Bønnesirkel for mot og utholdenhet

[Bilde]

I forbindelse med Masahat-festivalen 2024 skal poet og redaktør Priya Bains holde en bønnesirkel for mot og utholdenhet sammen med redaktør og journalist Lina Attalah 22. september.

Gjennom dikt og rituelle mantraer vil Priya og Lina lede oss gjennom bønn for våre martyrer og fanger i Palestina og for fordømte mennesker over hele verden, for aktivister og vitner som kjemper for en mindre brutal verden. Bønnen vi inviterer til er ikke til Gud, men til hverandre. Det er gjennom vår forpliktelse til hverandre og til det kollektive at vi kan bidra til endring.

Priya Bains (f. 1995) er poet, gjendikter og redaktør i Vinduet. Hun debuterte med diktsamlingen Med restene av mine hender (Forlaget Oktober, 2021). Hun er aktuell med gjendiktningen Hypervirkelighet (Aya Kanbar, Solum Bokvennen, 2023).

Lina Attalah er egyptisk journalist og redaktør, og medgründer av den uavhengige nettavisen Mada Masr. Attalah har over 20 års erfaring som journalist i Midtøsten og Nord-Afrika og var mottaker av ICFJs 2020 Knight International Journalism Award.

Legg til ekstern kalender…