Økouka: Opplevelsesbasert workshop om økosorg

[Bilde]

I løpet av denne samlingen vil vi utforske hvordan vi kan finne styrke i vår dype tilknytning til naturen, blant annet ved å minnes om at hver celle i kroppen vår er en del av en ubrutt kjede som strekker seg over 4 milliarder år.
Ved å skape et kreativt og støttende rom, åpner vi for muligheten til å transformere krise og økosorg til nye veier for forandring og håp. Vi gjør plass til å ære våre følelser for verden, og kanskje opplever vi et øyeblikk av hvordan det føles å være en del av Jordens immunforsvar.
Samlingen tilrettelegges traumebevisst. Vi vil bruke samtaler, historiefortelling og bevegelse som verktøy. Dersom du har kreative evner eller ideer (f.eks. spiller et instrument), er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Martin.

————————————————————-

Om Martin:
Gjennom 20 års erfaring som leder i næringslivet og som frivillig aktivist for sosial rettferdighet, likestilling og miljø. Fra ikke-voldelige aksjoner på oljerigger i Barentshavet til protester mot atomreaktorer i utlandet, har spesielt det emosjonelle /relasjonelle arbeidet ved å være et vitne til verdens ødeleggelser vært formgivende for arbeidet han gjør i dag. Martin har også bidratt til utviklingen og etableringen av noen av dagens mest kjente miljøorganisasjoner.
De siste 5 årene har han arbeidet praktisk og opplevelsesbasert basert på sine og andres erfaringer, jobbet med mennesker og grupper over hele verden, med fokus på økosorg og hvordan man forvandler verdens utfordringer til fornyet livsglede og kreativ handling. Han er fasilitator for “The Work That Reconnects,” som følger de filosofiske fotsporene til Joanna Macy og Arne Næss.
Martin skriver for tiden en master i psykologi om økosentrisme og lederskap, og undersøker hvilken rolle organisasjoners verdensbilde spiller i den grønne omstillingen. Til daglig bor han på en gammel gård på Nesodden, hvor han ofte går tur med gårdens syv geiter i skogen.
——————————————————
Påmelding er bindende på grunn av begrenset plass (8-12 personer) og gjøres via e-post til [email protected].

Legg til ekstern kalender…