The Madonna of Bedminster

[Bilde]

Vi liker å være tidlig ute i Dans for voksne. Før den får premiere i London i slutten av måneden, viser vi The Madonna of Bedminster, den første spillefilmen til en av verdens mest produktive, allestedsnærværende og egenrådige undergrunnsfigurene innen opera, teater, musikk, billedkunst og radio: Ergo Phizmiz.

I Bedminster, sør i Bristol leter to eiendomsmeglere etter en eiendom som ikke finnes. En kvinne møter Gud i hagesenteret. Det er noe som ikke stemmer med ei lita jente der. Rare ting begynner å skje. Med inspirasjon fra middelalderens Mystery Play, er The Madonna of Bedminster en bønn om å gjenfortrylle den avfortryllede verdenen vi lever i.

Bakteppet er Gaza. Den palestinske poeten Shadi Zukatan forteller. Originalmusikken er spilt inn på Gaza-stripen mellom oktober 2023 og mai 2024.

Med Anne Jamieson, Ariadne Robertson, Elvis Herod, Mark Anthony Pearce, Joe Eaton, Laurence Tuck, Lottie Bowater, Goodiepal * Fortalt av Shadi Zaqtan * Utviklet av Ergo Phizmiz med Elvis Herod & Lottie Bowater * Originalmusikk av Samih Madhoun * Fotografert av Lottie Bowater & Elvis Herod.

Spillelengde 2.18. Ta gjerne med et pledd.
Presis start.

CC: dekk gjerne noe av underskuddet til Boksen

Legg til ekstern kalender…