Veldedig aften

Denne mandagen går ikke bare årets første PrøveRommet av stabelen – men også årets eneste veldedige PrøveRommet. Billettinntektene denne mandagen går til Leger Uten Grenser. Det vil også bli utlodning av de populære PrøveRommet T-skjortene!

PROGRAM:

- Ringmodulator er en duo med analogsynth og elektronikk/trommer og SuperCollider 3. De spiller strukturerte improvisasjoner med referanser til diverse elektronisk og elektroakustisk musikk fra AMM til Sunn0))), noise og improv.

- Poet og scenekunstner Fanny Holmin utfører sin tredje Botsøving på Prøverommet. Botsøvinger er en performance-serie som tematiserer individuelle, psykologiske spørsmål, sett i lys av politiske og økonomiske maktspill. En poetisk, fysisk utformasjonshandling eller et renselsesrituale. Det høres dystert ut. Og det er det. Kanskje.

- Hanna Jordan viser en videoinstallasjon med tittelen: ”Ei gang te. Ei gang te”. I korte trekk handler prosjektet om å gjøre noe ”lett” som også er viktig. Om noen som har det gøy og legger vekk alt det fornuftige og bare løper.
Prosjektet tar utgangspunkt i sommeren, en bok og en sang. Bildene viser en bevegelse, de er et slags dokument av en hendelse.

- Sigrid Sandemose fremfører et dikt som heter Pata-song, til musikk av Paul Kalkbrenner og en nattergal.

- Fairy er et rockeband som skriver dystre riff og tekster om overnaturlige fenomener. Musikken er tung, stemningsfull, men melodisk; skikkelig kick-ass rock!

- DJ: Jazzonen
Geir Svensson presenterer hver uke nytt og gammelt materiale som gjerne kan omtales som jazz på Studentradioen i Bergen i programmet Jazzonen. For Prøverommet vil han forsøke å trekke tråder mellom det som skjer på scenen og det som foregår 1000-vis av kilometer over hodene våre. Forvent spirituelt og kosmisk, elekronisk og akustisk.

- Utlodning av PrøveRommet-Tskjorter!

Inngang kr. 30,-
går uavkortet til Leger uten Grenser

PrøveRommet vårsesongen 2007:
12. og 26. februar, 12. og 26. mars, 16. april og 7. mai (i samarbeid med MEMBERS CLUB)
For deltagelse kontakt: [email protected]
Åsne: 55 23 22 35 // 98 62 35 73

Legg til ekstern kalender…