LUKAS KASHA

Lukas Kasha åpnet sterkt med release-konsert på debutalbumet ”Animated People’s Republic” på John Dee for en ukes tid siden, og skjønte selvsagt at det neste steget måtte bli Blindern Studenterhjem. Der skal de opptre under UKA på Blindern lørdag 10. februar. Releasekonserten var utsolgt flere dager i forveien, men på Blindern er det fremdeles billetter å få så dette er en glimrende anledning for alle som ikke fikk dem med seg forrige gang.

Lukas Kasha ble startet rundt år 2000, men ble oppløst etter å ha gitt ut EP-en ”You are my drug” i 2003. Det tok likevel ikke lang tid før Lukas Kasha hadde gjenoppstått, nå med ny besetning og mye nytt låtmateriale. I 2005 spilte gutta både på Øya og Norwegian Wood.
2006 gikk med til turneringer, først i England og Nederland, og så en kort tur til Spania. Nå har turen kommet til Blindern Studenterhjem.

Ifølge seg seg selv spiller bandet rock med røtter i både engelsk og amerikansk indie, punk, garage, ny veiv og elektro-clash, i tillegg til at de drar veksler på såvel tidlig the Cure som et eksperimentelt Primal Scream. De fleste har nok fått med seg låten ”Love Abuse” som har blitt spilt i det meste av radiokanaler og på tv siden i sommer.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…