The 13thfloor Club Oslo 1-års jubileum med The Cheaters & Mainliners (s)

The 13thfloor Club feirer 1 år med to av bandene som har imponert mest på klubben.

The Cheaters

The Cheaters har det siste året vokst seg fra å være et av de mest talentfulle bandene i kongeriket, til å bli ett av de absolutt beste!

The Cheaters burde nok nå være kjent for de aller fleste, men for de som er i tvil: The Cheaters spiller rock’n’roll! Ikke legg deg opp i snevre genrebetydninger, men navn fra rockhistoriens øverste hylle, så som The Who, The Seeds, Buzzcocks, tidlig The Saints, Yardbirds og andre begavede helter med sansen for energi og dritbra melodier, burde gi deg en pekepinn på hvor i terrenget de opererer. I tillegg er de helt ribbet for musikalske akilleshæler og er urovekkende gode til å spille. Rytmeseksjonen er tettere enn en forseglet gruve ment for oppbevaring av atomavfall, de har en låtteft som grenser til det parodisk geniale, og de har en vokalist som høres villere og mer sulten ut enn hvem faen det måtte være.

20.august kommer deres etterlengtede debut album og her har du for første gang muligheten til å høre mange av låtene som kommer med på albumet. At du burde få med deg dette er en kraftig understatement!

http://www.myspace.com/cheatersoslo

Mainliners (s)

Vi er stolte av å kunne ønske våre venner i Svenske The Mainliners velkommen tilbake på 13thfloor. De er et av de soleklare høydepunktene av bandene som har opptrådt på klubben til nå, og vi er utrolig glade for at de ville komme tilbake og spille for oss på jubileumskvelden!

The Mainliners kombinerer rå rock ala MC5 og The Stooges, cocky attitude som The Hives, og en touch av svensk pop. I tillegg skriver de knallsterke låter og er helt fantastiske live! Kan man egentlig be om mer?

http://www.myspace.com/mainlinerssweden

http://www.youtube.com/watch?v=at_gzIFkr34

Dee jays Erik og Frankenfuzz snurrer godlyd fra platespillerne hele kvelden!

Takk til Egon Holstad for tekst på Cheaters.

Legg til ekstern kalender…