The 13thfloor Club Klubbøya! Mormones, Pirate Love & Rokys (s)

Selv om 13thfloor har flyttet til Garage kommer denne kvelden til å skje på Amplifier.

The Mormones

The Mormones er verdens tøffeste rock’n’roll-duo som bare bruker bass og trommer, og må – på en rett måte – kunne sies å være den rake motsetningen til ikke fullt så eksplosive Kings Of Convenience. De blander på den mest naturlige måte elementer fra Motörhead, Black Sabbath, The Cosmic Psychos og Ramones, og derfor er det ingen overdrivelse å beskrive liveutgaven og energinivået fra bandets konserter som 3.Verdenskrig i en telefonkiosk.

http://www.myspace.com/themormones

Rokys

Hva passer vel bedre enn å ha et Roky Erickson tribute band på klubbøya når rockelegenden og kulthelten skal spille på selve festivalen? Rokys fra Göteborg klarer virkelig å fange essensen i Roky sine låter og her du vil garantert få alle favorittene fra Rokys fantastiske katalog på rekke og rad!

http://www.myspace.com/rokys

Pirate Love

Skiten vokal, groovy vox orgel, masse fuzz og primale rytmer. Pirate Love er ekte garagepunk sånn det skal låte!

Egon Holstad beskriver de slik: “Endelig! Nå har det altså vært altfor mye trenddritt fra hovedstaden som har gredd designhåret sitt i fønvinden fra den ordentlige og vaskeekte rock’n’rollen. Her har vi derimot å gjøre med et band som driter i trafikkregler og dølle høflighetsfloskler, og som har sitt psykotiske fokus skarpt rettet mot bykjernen til hovedstaden i landet Energisk Rock. Pirate Love er heldigvis befriende blankskurt for alle tilløp til kommersielle snarveier, og serverer heller snerrende, eplekjekk, nådeløs rett-i-trynet-rock’n’roll som gudskjelov inneholder masse låter, energi og tøffe riff. Pirate Love er ikke Gluecifer- eller Turboneger-kopier (takk og lov, vi har jo skivene til Gluecifer og Turboneger), men befinner seg derimot i det blendende tøffe landskapet som ligger mellom toppene der The Sonics, Lime Spiders og The Stooges fra før sitter på tronene sine. Det er skittent, det er tøft, det er så mange sjumilssteg unna Thomas Dybdahl og Minor Majority det er mulig å komme: dette er nemlig rock som freser av gårde soundtracket til en inventarfest med bestanddeler som berg av knuste ølflasker, fingerpuling på støvete golv, garasjesutommere med spritflekker på, utgnidd sminke på piker med knuste hjerter, jamrende naboer, gråtende gamle kjerringer som frenetisk hamrer med rullatorer på høreapparatene sine og hvor Johnny Thunders er slepphendt dørvakt. Dæven, så gøy dette blir!”

Pass opp!

http://www.myspace.com/thepiratelove

Legg til ekstern kalender…