En håpefull aften

Alexandra Schumacher viser rominstallasjon Kabinett; en komposisjon av flere mindre deler. Alt i alt er det meningen at installasjonen selv skal ligne en utstllingssituasjon, der utstillingens ‘infrastruktur’ har blitt selve kunstverket.

Albuens hulrom av Malene Jorck Heide-Jørgensen. Dyrene og deres spor i våre omgivelser avspeiler oss på besynderlig eksistensielt vis. Albuens hulrom er et bidrag til mengden av stilleben i fotografiets historie. Det er en billedserie med det sentrale i fokus!

Visning av kubansk film laget av Pucho Alexis Parra Conference, Yoel Díaz Vázquez Cuco og crazy love, Andrejantonio Jimenes Aparatio.

Studentteateret Immaturus viser utdrag fra av Sarah Kane. I møter vi fire stemmer– A, B, C og M – i en fragmentert drømmeverden. Stykket er sammensatt av korte innblikk der ensomhet, kjærlighet, liv og død bygger opp de avgjørende valgene i livet. Regi: Kirsti Aksnes.

Eivind Salen fremfører egne tekster

Human Concrete og Moments By The Sea av StaffOnlyDanceCompany. Human Concrete: Dans for kamera, kort film om dagens urbane samfunn og filosofier. Moments By The Sea er en kort film om råheten av naturens landskap med menneskelige følelser. Kunstnerisk leder: Ellen Margrethe Røhr-Staff

Human concrete

Ikea Borealus: EkteSkap/KjökkenSkap presentert av Jens Falkenberg. Hvor mye koster denne Ivar-seksjonen? Hvordan monterer man et poststrukturalistisk baderomsmøbel? Hvordan lager man seg en kropp uten organer? Disse og andre spørsmål opptar Deleuze og Guattari der de vandrer rundt i det nye IKEA-komplekset sør for Versailles. Mange har prøvd å besvare de samme spørsmålene, og få har feilet.

Arild Hammerø Trio er en 24 år gammel gitarist, vokalist og komponist. Spiller jazz, folkemusikk, rock, improvisasjonsmusikk. Har utviklet en symbiose med treverket i gitaren og med en særegen teknikk og et utvalg tuninger kombineres blues, bluegrass, jazz og klassiske elementer til et eget gitaruttrykk.

DJ Sfærenes Klang spiller gamlingpop, klinedanslåter og kanskje litt rave.

Legg til ekstern kalender…