Klubb Kanin: Kringlyd , Lørdag 21. April

Fra turforum:

Lørdag 21. April blir det syke audielle tilstander på Rosendal Kino. Klubb Kanin arrangerer en kveld med kringlydskonserter, det ser faktisk ut som dette blir tidenest største kringlydsoppsett noensinne hva Trondheim angår. Om noen lurer, så er kringlyd det norske ordet for “surround sound”, så denne kvelden sitter altså publikum i midten av en kaskade av høytalere på alle kanter og vil bli bombardert med saftig samtidsmusikk og det som verre er… Opptredener av:

Frank Ekeberg, velkjent samtidsmusiker og kringlydsguru så det holder(uten ham har ikke denne konserten vert mulig).

Jon Eriksen, velrenomert støymester fra Sverige, gikk ut med Mastergrad fra KIT for noen år siden.

Eirik Arthur Blekesaune, kringlydsspire som har flere slike konserter på samvittigheten, opptrådd flere ganger på klubb kanin og tar Mastergrad i Musikkteknologi ved NTNU.

Arnfinn Killingtveit(swamps up nostrils, helmeticrononaut, synkopat, psycheout nachspiel noise, + mer), bachelorstudent i Musikkteknologi ved NTNU, dette blir hans første konsert av denne typen.

Espen Jerve, mastergradsstudent i Musikkteknologi han å, som også har opptrådd på klubb kanin tidligere med Strutz og Jerves computerensemble.

Vi i Klubb Kanin Trondheim er virkelig i det episke hjørnet hva denne konsertkvelden angår, og proklamerer stolt at dette virkelig kommer til å bli en lokal musikkhistorisk begivenhet!

Dørene åpner 20.00 og konsertene vil starte kort tid etter det. Inngangspris er 50 kroner!

Legg til ekstern kalender…