Frivillig i Oslo Røde Kors - Meningsfylt fritid - Informasjonsmøte

Nå er det ca. 2.500 aktive frivillige i Oslo Røde Kors. Ikke så rart – fordi dette er virkelig meningsfylt. Behovet øker. Frivillighet trengs på mange områder, f.eks. som flyktningguide, visitor i fengsel, besøksvenn, leksehjelper i et av Oslo Røde Kors 4 ressurssentra (Groruddalen, Majorstua, Mortensrud og ORKIS i Sentrum) og i den nye leksehjelpen som åpnet i tilknytning til moskeen Urtegata 11 i januar, hjelpekorps, Internasjonal Humanitær rett, vitnestøtte (ved domstolene), nettverksarbeider for tidligere fengselsinnsatte, telefonvakt i Røde Kors telefonen for barn og unge, Blodgiverforeningen som rekrutterer blodgivere i Oslo og i Røde Kors Ungdom. Det er eget studentlag på UiO.

Du er hjertelig velkommen til å stille på informasjonsmøtet. Her vil du få vite mer om alle aktivitetene du kan være frivillig i. Her i skogen regner vi med å finne folk i alderen 20-40 år, men ingen er for gammel eller for ung.

De fleste arbeider ettermiddag og kveld, men vi har aktiviteter på dagtid også (f.eks. vitnestøtte ved domstolene).

Røde Kors søker motiverte personer som vil gjøre en meningsfylt humanitær innsats. Som sagt, et par timer annen hver uke. For deg.

Legg til ekstern kalender…