konsert med Anssi8000 & Hot Coke (Fin) + I was a King

Anssi8000 & Hot Coke (Fin)

Fra bygda Sahalahti, dypt inni de dype finske skoger kommer ekteparet Anssi Kasitonni og Kuuma Kekäle. Der lever og ånder de rock n`roll, og skriver sangar om de i bygda som er enda rarere enn de selv. Av og til tar de med seg disse sangane ut i verden, og da går det gjeteord om disse konsertene som minner om White Stripes spille Nirvana låter. Storytellingen mellom låtene er en like viktig del av reportoaret. Så er man klar for finsk hverdagsrealisme og rockmagi er det bare å møte opp på Amplifier Rock Bar fredag 3. August.

Anssi8000, som selv sier musikken er inspirert av country, punk og Elvis, starta som et enmannsband, der han sang og spilte tre-strengs gitar og trommer med føtene. Nå har altsåenmanns-rock-ekstravaganzaen blitt en full-funksjonell-rockin-truckin-combo, og de debuterer like godt med et dobbeltalbum på 22 Pistepirkko`s plateselskap Bone Voyage Records.

I was a king
slapp nylig sin debutplate i England og har i den anledning høstet flotte kritikker fra britisk presse.
“Short, sharp and somewhat hastily structured it may be, but it would be hard to overstate the sheer fun of listening to this aural sugar rush.” Sunday Times
“…They’re a noisy bunch, crafting hefty layers of distortion, yet beneath the grit lies utter gorgeousness. Royally brilliant” NME

I was a king har i løpet av den siste tiden ekspandert fra å være et soloprosjekt, til å bli et fullt band, bestående av medlemmer fra blant annet Harrys Gym og Loch Ness Mouse. Det jobbes nå hardt med oppfølgeren til “Losing something good for something better”.
http://www.myspace.com/iwasaking

Legg til ekstern kalender…