That Special Monkey Hug spiller på trikken!

I forbindelse med Øyafestivalens klubbdag har Oslo Sporveier og Øya inngått et samarbeid om å gjøre en trikk til en scene. På denne scenen skal That Special Monkey Hug og venner underholde. Trikken går i en sentrumsnær trasé fra klokken 19.00 til 21.00, og underveis vil TSMH spille to sett på 45 minutter. I pausen vil DJ Kris Kanonball fra det noe omtalte DJ-konseptet Get Dancy! stå for musikken.

Vet du ikke hvem That Special Monkey Hug er?

TSMH er et band som ikke akkurat spiller kompromissløs, rett-fra-hofta-med-tekster-rett-fra-levra-rock, men som istedet har valgt å gå den kronglete veien inn i noe så sjeldent som upretensiøs, folkelig art-rock. De hiver elementer fra alt fra listepop, standardjazz, russisk folkemusikk, funk/fusion, nyere indie, postrock og impro/støy i en stor gryte, og ut kommer et band som verken live eller på plate er noe man kan forholde seg likegyldig til.) Med alt fra trompet til balalaika og kasserolleperkusjon i liveoppsettet pleier monkeyhug mildt sagt å være en opplevelse.

Om du er utålmodig miniturnerer TSMH vestlandet 3. og 4. august med spillejobber på Strandstaden (Nordfjordeid, Malakoff Rockfestival-vorspiel) og Rauma Hotell (Åndalsnes, RaumaRock-nachspiel.)

Er dette Norges første indieband på en trikk?

Legg til ekstern kalender…