Avlyst
Grant Lee Philips (US)

Sakse:

Konsertforeningen Betong er sprekkferdig av stolthet over å kunne presentere en av de ypperste innen den mangeslungne kategorien singer/songwriter. Det er ingen liten artist som gjester Betong denne kvelden!

Grant Lee Philips entret den internasjonale musikkscenen med sitt band Grant Lee Buffalo i 1993. Og verden ble lagt for bandets føtter av debutplaten Fuzzy, som foruten tittelsporet inneholdt hits som ble lydsporet til mang en ung student tidlig på nittitallet.

Grant Lee Buffalo turnerte med og spilte sammen med REM, Smashing Pumpkins og Pearl Jam, turneer som bygde videre på det allerede solide live-ryktet Philips hadde bygget opp.

Grant Lee Buffalo ga ut “Mighty Joe Moon” i 1994, som hadde den klassiske singelen “Mockingbirds”. I 1996 så “Copperopolis” dagens lys før bandets siste plate “Jubilee” kom 1998. “Jubilee” inneholdt den fantasiske låten “Truly, truly”.

Rolling Stone Magazine kåret Grant Lee Philips til Beste Mannlige Vokalist i 1995, en større ære er vanskelig å oppnå. Og stemmen til godeste Philips er virkelig unik!

Siden 1999 har Grant Lee Philips opptrådd solo, og har nådd en modenhet og en kvalitet som kanskje ville ha gått tapt i berømmelsen til Grant Lee Buffalo. Han har holdt en rekke konserter i Oslo siden da, og vi kroner nå denne innsatsen med noe som vil bli en minneverdig kveld på Betong!

Legg til ekstern kalender…