Dans for voksne+: Daniel Meyer Grønvold/Harald Fetveit, Fredrik Ness Sevendal

Jess… Nå har endelig Daniel Meyer Grønvold og Harald Fetveit finni ut at de skal spille sammen, og kult er det. Ingen av dem tror dette blir særlig snilt. Men moro? Klart det! To gitarkarer med real palett og brei pensel.

Daniel M. Grønvold har nylig spilt med Rhys Chatham på Øyanatt, og i det hele tatt vært vanskelig å unngå for konsertgjenegere i vår, med band som Min Min Lights, Banshee Howl eller en haug midlertidige konstellasjoner som denne. Har sluppet endel plater. Litt mer obskur er Harald Fetveit. Siste bravader innebærer konserter med bl.a. John Hegre, Lene Grenager, Else Olsen S, Mattin og Lucio Capece

Fredrik Ness Sevendal klarer støtt å få mindre oppmerksomhet enn fortjent her i byen. Lurer på åssen sånt kan skje. Navnet hans dukker jo opp i supergode kritikker på Vital Weekly og slikt når platene hans kommer ut, som ‘No Foly Bow’ eller ‘Silence To Say Hello’ eller de han gjør med Bil Wood og New Zealandske 1/3 Octave Band. Samarbeidsprosjektene er mange og gode: Med Slowburn og DEL, og folk som Makoto Kawabata (Acid Mothers Temple), Mitsuru Tabata (Zeni Geva) på lista sammen med hjemlige Per Gisle Galåen og Lasse Marhaug.

Nok om det. Han er definitivt de bakoverlente dronenes mester på alskens gitaraktige instrumenter, uansett strengeantall, bokser eller ei. Det var det som skulle sies. Og at han spiller solosett.

myspace.com/sevendal
myspace.com/minminlights
myspace.com/haraldfetveit

Legg til ekstern kalender…