Lotus Yoga Norway Introkurs i dynamisk yoga på KampenKlinikken

Kurset gir over to dager en innføring i grunnleggende yogøvelser og pusteøvelser, og gir et solig grunnlag for å kunne fortsette i andre klasser.
Du trenger ikke å være spesielt myk eller sprek for å delta; alle uansett størrelse og alder kan ha glede av yoga. Har du plager eller begrensninger er du fritt stillet til å stå over en øvelse, yoga er ikke konkurranse, men en individuell opplevelse av øvelser og teknikker som utføres til det beste for akkurat din kropp.

I dynamisk yoga og Yoga Flow, flyter stillingene (Asanas) over i hverandre i en kontinuerlig bevegelse, såkalt vinyasa. Dette gjør at det genereres mye varme i kroppen, slik at du blir myk og smidig, samtidig som du styrker kroppens kjernemuskler.

Gjennom en egen pusteteknikk (Pranayama), lærer du hvordan få større kontroll i de fysiske øvelsene, samtidig som du oppnår en beroligende effekt som i meditasjon. I USA kalles dette meditation in motion.

Pusten, de fysiske øvelsene og fokuset på stillingene bidrar til at du øker kroppens styrke, energi, balanse, kondisjon og bevegelighet. Timen avsluttes med avspenning (Yoga Nidra).

Vanlige virkninger av yoga er avspenning, økt energi, velvære, forbedret kroppsholdning og klarhet. Den fysiske delen er yoga løser opp spenninger i kroppen og yogaens pusteøvelser fjerner anspenthet og balanserer kroppens energi. Avspenning og meditasjon gir deg ro og kontakt med de dypere lag av din bevissthet. Undersøkelser har vist at både den fysiske og den psykiske tilstand påvirkes positivt ved bruk av yoga.

Lørdag 1. og søndag 2. September kl. 11.00-14.00
Pris: 1000,-
Kontakt Lotus Yoga Norway via mail til [email protected] og motta e-faktura. Bindende påmelding. Begrenset antall plasser. Du er sikret plass ved innbetaling av kursavgift.

Kle deg i behagelige klær, du trenger ikke sko. Vi sørger for yogamatter.
Du bør ikke spise senere enn 2 timer før treningen.
Pauser med frukt og vann legges inn etter behov.

Oppmøte senest 10 min før kursstart.

Adresse:
KampenKlinikken
Hedmarksgaten 13c, Kampen

Legg til ekstern kalender…