Fotoutstilling: "BERLINSONG" av Marie Sjøvold 01.09.07-05.10.07

FOTOUTSTILLING: BerlinSong

Fotografier av Marie Sjøvold

1. september – 5. oktober 2007

Goethe-Institut
Grønland 16

Åpent hus:
Lørdag 1. september kl. 11.00 – 16.00
hvor også filmen “BerlinSong” vises og musikerne Einar Stenseng, Fancie, Nathan Vanderpool og Tomi Simatupang spiller.

Åpningstider: Man-tor kl. 13.00 – 17.00, fre 10.00 – 14.00

Fotoserien BerlinSong laget Marie Sjøvold som en selvstendig fotodokumentasjon under innspillingen av Uli Schueppels dokumentarfilm. Hun viser nå et utvalg av fotografiene i Goethe-Institut fram til 5. oktober.
I forbindelse med den internasjonale markedsdagen på Grønland torg lørdag 1. september vises også dokumentarfilmen, og fire av musikerne fra filmen spiller både på utescenen og inne i fotoutstillingen i Grønland 16.

Marie Sjøvold
f. 1982, bor og arbeider i Berlin og Oslo. Hun er utdannet i Oslo, og har hatt sommervikariater i VG siden 2003. Hun har deltatt i diverse gruppe- og separatutstillinger i flere forskjellige land, og fått flere attraktive priser og stipender. Marie Sjøvold arbeider som frilans fotograf, med hovedvekt på egene prosjekter.
De seneste årene har hun også laget flere prosjekte sammen med filmregissøren Uli Schueppel, som har laget både dokumentar- og spillefilm. Deres bakgrunn innenfor det dokumentariske og det fiktive avspeiles i deres bruk av mediene. Deres felles foto- og videoarbeider befinner seg i spenningsfeltet mellom hva vi ser, og hva vi tror vi ser.
Sjøvold & Schueppel har laget video/fotoinstallationen Bubble & Puddle (Pust, Asker Museum 2006) og BerlinSong (dokumentarfilm og fototutstilling om unge, utenlandske musikere i Berlin 2006). Filmen ble vist på Berlinalen i Berlin i februar i år. Disappearing Hours (2007) er deres seneste prosjekt, som ble vist i Hornbæk i Danmark i sommer.
Marie Sjøvolds webside: www.mariesjovold.no

Legg til ekstern kalender…