JUICY PRESENTERER: DJ IROC (US / N.Y.C.) - Ruff Ryders / Alicia Keys / Cassidy !!!

juicy-dj_iroc

DJ Iroc har holdt det gående i musikk-bransjen i over 10 år, som musikk produsent og som DJ. Iroc har DJ’et for legenender som Big L, Big Pun og Fat Joe, Puff Daddy, Mase, The L.O.X, DMX, Cassidy og sist, men ikke minst Alicia Keys. Han har også jobbet for Bad Boy, Ruff Ryders, D-Block, Full Surface Records, Def Jam Records, EA Sports, Tommy Hilfiger, Echo og mange fler.

DJ Iroc alias “Amerika’s Most Wanted” ble født i Bronx, New York – også kjent som hip-hop’ens fødested, og har også bodd og jobbet i Los Angeles og San Diego. Iroc har også en fortid på radiostasjonen Hot 97, og har spilt på legendariske New York-klubber som The Tunnel, Club Exit og Speed, samt i Afrika, Japan, Brazil, Austraila, Puerto Rico og omtrent hele Europa, men altså ikke i Norge før nå!

Som DJ for Ruff Ryders, Alcia Keys og Cassidy har DJ Iroc spilt på det som finnes av TV-show fra Grammy og Top Of The Tops til David Letterman og MTV TRL. DJ Iroc har også vunnet prestisjetunge Justo’s Mixtape Award som “Best New Mixtape DJ”. Som produsent har han jobbet med Puff Daddy, Mase, The L.O.X., KRS-ONE, The Notorious B.I.G, Jay Z, Cormega, Big Pun, Alicia Keys, Drag-On og Rush Hour soundtrack!

Når DJ Iroc nå kommer til Juicy og Blå kan du bare gjøre deg klar til å bli rocket med ekte hip-hop og pumpende streetsoul fra øverste hylle! Du er med dette advart!!!

DJ Iroc på nett:
http://www.myspace.com/djirocamwdjs

DJ Iroc på Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=rRE-AKQko6Y

http://www.youtube.com/watch?v=6hR-8h9KTjY

Legg til ekstern kalender…