Offonoff på Cementen

Supertrio i med musikere fra Zu, The Ex og The Thing!

Massimo Pupillo (IT) – el bass
Terrie Ex (NL) – el gitar
Paal Nilssen-Love (NO) – trommer

OFFONOFF hadde sin debut på blå 14. november 2006. Trioen møttes første gang da et større band gjorde konserter i Italia, høsten 2005. Bandet besto av Thurston Moore, Jim O`Rourke, Mats Gustafsson og nevnte trio. Etter første konsert var det umiddelbar enighet om trekløveret burde møtes igjen. Musikken er fri improvisert og om mulig å beskrive; i grenselandet mellom Last Exit, James Blood Ulmer, Sonic Youth og The Locust. Ergo, tunge groover, støy, hard og intens musikk.

Terrie Ex er mest kjent gjennom sitt virke i rockebandet The EX fra Holland. The Ex er nok et av Europas mest interessante rockeband og har i 25 år vært i konstant opprør hva gjelder musikk og politiske tekster. Terrie Ex driver også egen label der han har kollaborert med bl.a. Han Bennink. Labelen ga også ut Konono No.1.
Som gitarist er han på tvers av de fleste man kjenner til. Meget skeiv rytmisk, tonal og samtidig meget fysisk i sin tilnærming til instrumentet og improvisasjon.

Masimo Pupillo er også godt kjent innen rockeverden og da gjennom sitt virke i Italienske ZU. ZU har eksistert i 15 år og har i gjennomsnitt gjort 70 konserter årlig i USA, Canada og Europa. Sist ZU var i Oslo spilte de for et for lite publikum som til gjengjeld var i sjokk.

Massimo er heller ikke så rent lite fysisk i sin fremtreden. Med el bassen plugget rett i forsterkeren, uten kjas og mas legger han seg i bånn med et rytmisk driv uten sidestykke. Få klarer å klemme ut så mye energi, lyd og trykk fra ett instrument.

Paal Nilssen-Love har gjennom uttalige innspillinger og konserter i innland og utland, etablert seg som en kratfull trommeslager med høy energi og utholdenhet. I grupper med musikere fra Sverige, Chicago og Tyskland, viser han en pågående vilje til bryte fysiske grenser og musikalske barrierer og er på konstant søken etter nye utfordringer og nye konstellasjoner.

For mer info:
www.theex.nl
www.zuism.com
Tilbake til programmet

Legg til ekstern kalender…