En musikalsk aften

- HOH har de senere årene gjort seg bemerket som en nysgjerrig artist, stadig på jakt etter et på en og samme tid energisk og kontemplativt uttrykk. Fra en tilværelse i den eksperimentelle undergrunnen, representerer hans siste album ”Bestemor” et stort steg for HOH. I flere av låtene beveger han seg mot popmusikken, med større melodisk anslag enn før. Lytteren vil likevel kjenne igjen den ambisiøse artistens kjennemerker; hans anerkjennelse av en åndstradisjon med inspirasjon fra litteratur og film, hans forkjærlighet for intrikate men fengende breakbeats, og HOHs bunnsolide teft for det fundamentalt personlige i musikken.

HOH-stoy-pa-landet

- Esther. Sara og Camilla møttes på Kunstskolen i Bergen, og Esther var et av deres siste kunstprosjekter det andre året, et reality-konsept: ”The becoming of a band”. Responsen var overveldende, så de hadde ikke noe annet valg enn å fortsette! Endre og Jan Arve ble forført og ble med i bandet. Esther gav ut debutalbumet Esthers Gesture i oktober 2006.”Esther er et slags poporkester med variert og lekent låtmateriale, fine harmonier og glede. Det er et band man får lyst til å invitere hjem inn i stua og gi en klem” – musiq.no

Esther

- Kønst Magazine er et nytt blad som presenterer kunst av unge uetablerte kunstnere. Bladet skal oppfordre til samarbeid og skape et nettverk mellom unge kunstnere i og utenfor kunstskoler. Vi vil gjøre god kunst mer tilgjengelig. Vi viser alle former for kunst som tegning, foto, maleri, tegneserier, street-art, dokumentasjon av f.eks performance og installasjoner.

koenstmagasinet2

- Nina Sagen Sandsbakk stiller ut en kali-skulptur og noen indisk-inspirerte malerier i diverse teknikker, som akryl, collage og tekstil.

NinaSagenSandsbakk

- RECODE, videoinstallasjon av Lasse Raa. ”En professor i biokjemi ved Universitetet i Oslo, Tom Kristensen, hjalp meg med å hente ut en sekvens med kode fra mitt DNA, og RECODE er en video skrevet i denne koden.” Lyd: Masse Marhaug

- DJ EVELEN spiller elektro- og bambuspop ispedd te-rusvennlige krautrytmer og skjegggélé.

Dørene åpner kl 20.00, sceneprogrammet begynner ca. kl 21.30

Legg til ekstern kalender…