Nybrott: Monzano + Hiawata! + Jim Protector

Denne gangen står Nybrott i indiepopens tegn, og tre eminente indiepopband av ypperste klasse gjester klubbscenen denne fredagen. Dette betyr indieperler på en lun gitarsnor, servert på et velskrevet upretensiøst sølvfat av sjarm.


Om du ikke har bodd under en stein dette året, så har du fått med deg Hiawata!s ferd mot indiestjernene. Gjennom Øya- opptreden, release av debutalbumet “they could have been bigger than Hiawata!” og en lang rekke smått legendariske liveopptredener har de opparbeidet en velfortjent og usedvanlig trofast fanskare som vokser seg stadig større. Har blitt kalt Norges beste indiepopband, også av andre en bolibompa records og PlanB.
[Bilde]

Monzano har du sikkert hørt om selv om du har bodd under ovennevnte stein. Etter mye oppmerksomhet på By:Larm i år har de gitt ut debutalbumet “High Horses & one trick ponies” på How is Annie records med medfølgende releaseturné, “Posterboy” har fått høy rotasjon på P3 i høst, og vokalist Sjur Lyseids teft for melodi og ikke minst intelligente tekster har sørget for at bandet har blitt spådd en lys framtid. Av lovord de har høstet er kanskje “de høres ikke norske ut” det mest betegnende.

Jim Protector er kanskje en bedre bevart hemmelighet, men vi kan røpe at de beveger seg i samme landskap som Monzano og Hiawata!, men leker mer med lo-fi elektronicaelementer og hvit støy. Debutalbumet “Shields Down” er miksa av Ken Stringfellow, og skaffet dem spillejobb på blant annet Quart og Slottsfjell i sommer, samt en tur til indiens holy grail; Canada. Og nå er de altså klare for å innta Osloscenen!

Alle disse tre banda er forøvrig omtalt i tirsdagens aftenposten, i en artikkel om Oslos voksende indiepopscene. Løp og kjøp!

Konserten koster 60 kroner, og vi lover et velfylt merchandisebord hvor du kan bruke alle pengene du har igjen etter den oppsiktsvekkende billige billetten.

Indiepop er den nye skandirocken!

Nybrott: Det Norske Studentersamfund gir deg den nye vinen!

Legg til ekstern kalender…