CIRKUS PÅ SJOKOLADEFABRIKKEN!!!!

Tre små kinesere og vår svenske direktør har gleden av å presentere høstens første Cirkus på Sjokoladefabrikken i Oslo.

Vi har æren av å tilby live show med Pain solution. For de av dere som kjenner dem er ingen presentasjon nødvendig… for dere andre:
Pain Solution presenterer performance og show basert på fakirdisipliner og kroppskontroll. Inspirert av ritualer, fysisk teater og sideshow har Pain Solution skapt et unikt utrykk. Det er en søken etter det estetiske i det groteske, det vakre i råskapen og det positive i smerten som ligger til grunn for forestillingene.
www.painsolution.net

Vi har også gleden av å by på et eksklusivt Live nummer av den legendariske Atmos, som er mest kjent for sin lange karriere innenfor psy.trance, men som nå spiller mest progressivt. Han har løftet dansegulv i Brasil, India, Thailand, Israel,Portugal, London, New York….ja alle tenkelige og utenkelige jungler, strender, klubber, ørkener og skoger. Anbefales på det varmeste!!!
www.myspace.com/atmotech

Deretter skal det israelske lydingeniør teamet Loud nok en gang få boltre seg fritt på Sjokoladefabrikken. Denne gangen skal de ikke spille live, men skal fremføre sin nye sound innenfor minimal og prog. Med sin psy.trance bakgrunn kan vi love at det vil bli svært psykedelisk og spennende. Loud har spesielt slått ann i Australia og Brasil, og har utallige festivaler og klubbnetter rundt om i verden, bak seg.
www.myspace.com/loudkobireiter

Sist, men ikke minst skal de to svenske klovnene Dj Kristofer Luke og Dj Noma drive med fantestreker til morgengry. Så gjør dere klare til en storslått forestilling!!!!

Håper vi sees der : )
Hilsen
Nicki,Tessan,Kristofer og Mitsu den spenstige

Legg til ekstern kalender…