Spoon Train Audio Etikettkveld - Senit og My Little Pony LIVE! supp: Fatuhiva NB! Tidlig konsertstart

13. oktober inviterer Oslos nyeste indielabel Spoon Train Audio til etikettkveld. På programmet står konserter med alt.countrybandet My Little Pony og de trivelige garagepunkerne Senit. Spoon Train lover stor fest, god musikk og gratis vafler! I tillegg slippes denne kvelden etikettens første utgivelser, My Little Ponys EP “Songs in A major” og Senits EP “Welcome”.

My Little Pony er et band med tekster om kollektivtransport, den umulige kjærligheten og MacGyver, med musikk som låter som en blanding av Ryan Adams, Old Crow Medicine Show og Raymond & Maria. Totalt sett betyr dette at MLP tilsammen er Neil Young og Jens Lekmans ufødte barn, noe som ikke akkurat er å forakte. EPn er spilt inn i hytta Hildingsstua, med vær og hav like utenfor hytteveggen.

[Bilde]

Ponniene fra venstre: Ola, Mark, Jørgen, Nina, Simen

Senit spiller rock på den stien hvor Hellacopters og Gluecifer tidligere har tråkket vei. Men i stedet for at du får lyst til å sloss og banne av den tøffe musikken, gir Senits positive og løsningsorienterte rock deg lyst til å danse, synge og spandere drinker over en lav sko. Men for all del, spekuler ikke i å glemme lommeboka hjemme, her blir det plater, t-skjorter og ikke minst Spoon Trains første fanzine, Faraojournalen, til salgs. Senit har spilt inn i smått sagnomsuste Harrys Gym Recording Studio.
[Bilde]

Senit fra høyre: Magnus, Endre, Øystein, Kjartan.

Fatuhiva er Lars Myrvolls popunivers, backet av Torbjørn Hafnor (the Spectacle, Lukestar) og Ole Thomas Kolberg (Cadillac, Brat, m.fl) Sist sett på Spasibar under KlubbØya, nå på vei inn i studio.
NB! Spiller allerede 21.00.

Bandene starter moroa 21.00 presis, for vi må være ferdige til den raffe klubben Shari Vari klemmer igang 23.30. Klubbinngangsbillett er selvfølgelig inkludert.

Dørene åpner 20.00 – gratis vafler til de 50 første!

Legg til ekstern kalender…