En lun aften

- Anette Pettersen presenterer fotografier med utgangspunkt i fotodagboken som sjanger. En fotodagbok er en visuell samling av skisser som fremhever de tilfeldige øyeblikkene man opplever i løpet av en dag. På samme måte som en nedskrevet dagbok dokumenterer hendelser og tilstander i dagliglivet, dokumenterer også fotodagboken dette på sin individuelle måte gjennom et visuelt billedspråk.

Anette Pettersen

- communications of a male dancer, an honest expression er en dansefilm om en ung mannlig dansers forsøk på et ærlig uttrykk. Filmen er en fri, rå, animalsk dans som utforsker kommunikasjon, mennesket og maskulinitet gjennom et ekte og ærlig uttrykk av kroppen. Den utspiller seg i et av naturens elementer. ”Å ta dansen ut av studioet og scenen og inn i forskjellige elementer gir en veldig interessant dansearena. Det er en mektig opplevelse.”
Laget av Leif Nygaard, foto: Catherine Saele.

Leif Nygaard

Sirens , malerier av Linda Soh Trengereid. Maleriene tar utgangspunkt i egne foto og består av akrylmaling på tapet med mikrofonstativ og lyspærer. ”Jeg jobber med å skape en kunstig ramme for portretter av ulike personligheter som jeg har et nært forhold til. Sirens er en taus forestilling der jeg eksperimenterer med publikumsrollen og verkets ønske om oppmerksomhet”

- lastname:nguyen gjør en akustisk konsert; ((”Ain`t nutn but a G-tar baby”)). lastname:nguyen er urban betong nyveiv fra Bergen vest, stiftet av Nam Huong Khong + 2 kunstnere, Jan og Jon fra 5071. Inspirert av Talking Heads, Quasimojo, Stone Roses, Timbaland, New Order, N* E* R * D*, Prince, TAV!, Daft Punk.

lastnamenguyen

- Paul Tunge viser en musikkvideo han har laget for Lille gjengen, elektronikagruppe fra Trondheim. Musikkvideoen er filmet i Lappland, Finnland, Sverige, Lofoten, Athen og i grenseområdet mellom Spania og Portugal. Paul ønsker å hente fiksjon i realismen uten å gi regi.

-Emergency Conversation Piece, installasjon av Anders Ohnstad. I Emergency Conversation Piece konfronteres det kultiske med det dagligdagse; med glimt i øyet antydes det at bare bleke rester av den sirkulære tidens symbolske orden er tilbake: det som en gang var med på gi rytme og mening til livet sirkulerer nå bare som tomme tegn i en hyperreel konversasjonsøkonomi. Verket er inspirert av kunstnerens yngre bror, Kristian Folmo, som har forsøkt åundersøke grensene for den pinlige tausheten i det daglige. Hva finner man der ved samtalens slutt, bak den smerten som driver selv de minst perverterte i blant oss til å snakke om været? Men som T. S. Eliots J. Alfred Prufrock spør: Should I, after tea and cakes and ices, Have the strength to force the moment to its crises?"

Emergency Conversation Piece I

DJ: Dresin – DJ Møller solo fra Studentradioens fredagsfavoritt. Pakk ned vekkerklokka og osten, legg nistepakka på ryggen og la Dresin føre deg rett til røttene av Amerika. Studentradioen i Bergens luneste musikkprogram er et musikalsk møte mellom country og Cutler, Knut Borge og Djevelen. Dresin er en amerikansk drøm – og et sikkert preparat mot din mandagsblues.

Legg til ekstern kalender…