Nils Martin Larsen spiller solo sett nr#1

Nils Martin hopper i det og takker ja til å være support for norske Goldwasser på nydelige Blå. De neste 2 ukene skal det skrives finfin jazzpoprock som bygger og bygger , er sart , smart , fin , gla , trist og ekte. Etter å ha blitt litt lei av å spille fri musikk er det deilig å få lov til å spille låter igjen! hurra! melodikk!!!

det blir sang , dans , klokkespill , saxofoner , gitarer , pedaler som sier squeek!, pedaler som sier hakk! , bassklarinetter , fine metallklarinetter , loops , spilledåser og fine beats.

det gjelder vel kanskje å si at dette ikke helt blir samme musikken som Lama er. det blir litt mer nedstrippa og rolig. litt begrenset hva to staute karer kan gjøre. men vi skal gjøre alt vi kan for at det blir så pompøst som mjulig!

helt solo blir det forøvrig ikke. tanken på å være helt alene med loop-pedalene er foreløpig ganske skummel , så med seg på laget inviterer han herlige Goran Obad. Han skal traktere alle de instrumenter han kan og være med å gjøre disse minuttene til en herlig opplevelse.

kom til Blå og se! hurra meg rundt.

vet ikke heelt når jeg byyyner , så jeg sier 8 foreløpig.
topp stemning!

Legg til ekstern kalender…