Vi har igjen gleden av å invitere til foredrag med Lama Ole Nydahl

Vi har igjen gleden av å invitere til foredrag med

Lama Ole Nydahl

“Tibetansk buddhisme i Vesten”

Mandag den 15. oktober 2007

“Håndverkeren” – Rosenkrantz gate 7 i Oslo

Foredraget begynner kl. 18.00 og holdes på engelsk

Dansken Ole Nydahl har siden 1972 – på oppfordring av sin lærer, den 16. Karmapa – brukt livet sitt på å undervise om tibetansk buddhisme, og er i dag en av de best kjente lamaer i den vestlige verden. Han reiser hvert år jorden rundt to ganger for å holde foredrag og kurs.

Lama Ole Nydahl er en anerkjent meditasjonsmester og har startet 530 buddhistiske sentre og grupper verden over. Lama Ole er især kjent for sin friske stil, som bryter enhver forestilling om åndelighet som noe opphøyet og kjedelig.

Han blev født i 1941 og vokste opp nord for København. Etter filosofistudier ved Københavns Universitet ble han gift og reiste med sin kone, Hannah, på bryllupsreise til Nepal i 1968. Her møtte de overhodet for Karma Kadjy Skolen, den 16. Karmapa, og ble hans elever. Etter sammenlagt tre-fire års intensiv trening i buddhistisk filosofi og meditasjon, dro de tilbake til Vesten for at starte det første buddhistiske senter i København.

Herfra tok tingene fart, og lama Ole Nydahl har i dag tusenvis av elever i over 50 land. Hans glede og store imøtekommenhet er en stor inspirasjon for alle som møter ham.

Velkommen!

Vennlig hilsen

Diamantveibuddhisme, Karma Kagyu-linjen, Oslo

Legg til ekstern kalender…