FRAME BY FRAME #4 -13.10.07, Frogner kino

Foreningen for animert film er meget stolte av å invitere til Frame by Frame #4 – French edition – lørdag 13. oktober på Frogner kino i Oslo.

Vi legger nå siste hånd på programmeringen, men kan allerede friste med en rekke franske godbiter:

Marc Jousset: The art of Persepolis.
Jousset er art director på den franske animerte langfilmen Persepolis og produsent for en rekke animerte kortfilmer og reklamefilmer. Han vil presentere en bak kulissene titt på Persepolis og vise egne produksjoner.

Kyle Balda: From Pixar with love
Balda har bakgrunn fra Pixar og Industrial Lights & Magic hvor han har jobbet som animatør og hatt ansvaret for animasjonsregi. Nå er han tilbake i Frankrike hvor han underviser i 3d og holder workshops.

Antoine Antin: The French Connection
Antoine er utdannet innen klassisk, 2d animasjon. Gjennom en rekke animerte kortfilmer med et særegent uttrykk har han gjort sterkt inntrykk på en samlet animasjonsbransje. I tillegg til egen produksjoner har han også jobbet på store internasjonale prosjekter som Asterix og vikingene og Nysgjerrige Nils.

Drifa Benseghir: 3d a la France
Benseghir er freelance 3d-animatør med hovedsete i Paris. Inni mellom produksjoner bruker hun tiden sin på å undervise i 3d på prestisjetunge skoler som Les Gobelins i Paris og Animation Workshop i Viborg, Danmark.

Frokostvisning av filmer fra Les Gobelins, omtalt som en fantastisk skole som produserer svært gode studentfilmer.

Lisa og Dothy to franske VJ jenter vil snakke om alternativ bruk av animasjon og vil vise oss hvordan de jobber live.

Robert Bennett er pantomimeartist og underviser i skuespill for animasjon på Les Gobelins og Animation Workshop i Viborg, Danmark.

Følg med på www.norskanimasjon.no/pub/i… for ytterligere informasjon og stadige programoppdateringer.

NB! Siden Fredrikstad Animation Festival arrangeres i november har vi valgt å ikke vise norske kortfilmer under denne utgaven av Frame by Frame. Neste mulighet for å vise seg frem blir til våren på FxF#5.

Legg til ekstern kalender…