Blå Oktober feirer VANN TIL ALLE på BLÅ.

Heldagsaktivitet for voksne og barn med fokus på VANN! Program for dag og kveld.

På dagen: Aktiviteter både inne og ute: film, vannrebus langs Akerselva med premier til alle hele dagen, teater, foredrag og appeller, vannbæring, Radio Nova Live, musikkinnslag og stands og mye, mye mer! Åpen kafé med økologisk kaffe, vafler og varm mat. På kvelden blir det konsert med Gatas Parlament, Kenneth Ishak og Samsayan.

13.30: “Alle skapninger trenger Vann” barnefortelling fremført av FabelAkt
14.00: Film (gratis): «A world without water» Brian Woods, 2006
14.30: “Alle skapninger trenger Vann” barnefortelling fremført av FabelAkt
16.00: Film (gratis): «Running Dry» Jim Thebaut, 2005
17.00: Vanndans

Kveldsprogram:
20.00: Apell: Blå Oktober og alle medlemsorganisasjoner
20.30: Konsert: Samsayan (gratis)
21.15: Konsert: Kenneth Ishak (gratis)
22.15: Konsert: Gatas Parlament (gratis).


Les mer: www.blaoktober.no

Arr: Blå Oktober kampanjen og utestedet Blå
Tid: Lørdag 6.oktober, kl.13.00 – 18.00 og 20.00 – 23.00

Blå Oktober arrangeres for første gang i Norge 3. – 6.oktober og er en internasjonal kampanje for «Retten til vann». I alt står 15 organisasjoner og Oslo Vann og Avløps Etat bak dette arrangementet i Norge: FIVAS (Foreningen for Internasjonale Vannstudier), FIAN (FoodFirst Information Action Network), LAG (Latin-Amerika Gruppene i Norge), Kirkens Nødhjelp, PRESS (Redd BarnaUngdom), FAF (Fadderbarnas Framtid), Miljøagentene (tidligere Blekkulf), Utviklingsfondet, Vannbevegelsen, IKFF (Internasjonal Kvinneliga for Fred og Frihet), Spire (Utviklingsfondets ungdomsgruppe), Grønn Hverdag, FIVH (Framtiden i Våre hender), Changemaker, Afghanistanskomiteen og utestedet BLÅ.

Hvorfor Blå Oktober?
Mer enn en milliard mennesker i verden i dag mangler tilgang på rent vann. Samtidig vet vi at jorden har nok ferskvann til alle – og at vi derfor kan gjøre noe med verdens “vannmangel”. Blå Oktober fremmer retten til vann, vann til alle og vann som en fellesgode. Det haster – for verden tørster!

Legg til ekstern kalender…