HURRA FOR RadiOrakel! 25 års jubileumsforestilling

Det Åpne Teater har fredag 12. oktober den store æren og gleden av å være vertskap til RadiOrakels 25 års jubileumsforestilling! Konfransier for kvelden er ingen ringere enn Kate Pendry, og på scenen blir det performances med bl.a Katrine Bølstad, Inkiri Abrehamsson, Malmfrid Hallum, DJ whoremore and Katzenjammer.
Forestillingen blir broadcastet live på 99,3 fm.
Følg med for info om flere performances!

RadiOrakel ble startet i 1982 som en idealistisk organisasjon som først og fremst skulle gi kvinner muligheten til å være en del av en demokratisk og profesjonell radiostasjon, tillegne seg tekniske kunnskaper og delta i produksjonen av uavhengige radioprogrammer.
I de 25 årene siden radiOrakel ble dannet har vi utdannet over et tusen kvinner innen journalistikk og teknikk, hvor mange av disse i dag fremstår som mediepersonligheter i både det norske og det internasjonale mediebildet. RadiOrakel har dessuten vært involvert i oppstarten av andre kvinnelige radiostasjoner rundt om i verden og dermed gitt muligheten til at unge kvinner og menn med forskjellig bakgrunn kan oppleve gleden ved lage radio og boksatvlig talt bli hørt.

Legg til ekstern kalender…