Åpent Forum presenterer: Verdensteatret

Nye drivgodsvisjoner fra Verdensteatrets picniks i veikanten

Verdensteatret er for tiden aktuelle med forestillingen Louder 6. – 14. oktober på Blackbox Teater og fire av kompaniets medlemmer gjester Åpent Forum denne kvelden.

Verdensteatret rangerer i dag som et av de definitivt mest innovative scenekunstkompaniene i Norge, og deres forestillinger har begeistret både norskt og internasjonalt kritikerkorps og publikum. I deres nye produksjon, «louder», føres det utpregede tverrkunstneriske uttrykket fra den prisbelønte suksessforestillingen «Konsert for Grønland» videre.

I vinter dro Verdensteatret ut på en lengre reise til Vietnam og Mekong-elven. Drivgods og annet materiale fra denne reisen ligger til grunn for «louder», som har blitt til et massivt orkesterverk hvor publikum tas med på en langsom og magisk reise.

Velkommen!

[Bilde]

[Bilde]

Åpent Forum er en serie med forelesninger, presentasjoner og samtaler med kunstnere initiert av Kunstakademiet i Oslo. Åpent Forum finner normalt sted hver mandag kl 19.00 i auditoriet i St. Olavsgt. 32, og er åpent for alle som er interessert, også utenfor Kunstakademiet.

For mer info om Åpent Forumprogrammet, send gjerne en mail til [email protected] for spørsmål eller ønske om å komme på emaillisten vår.

Vel møtt,

Sverre Gullesen, Tora Dalseng og Victoria Pihl Lind

Legg til ekstern kalender…