Dansens Hus presenterer "STORE" av Matsune og Subal production

“STORE” er en butikk, men ikke helt som andre butikker. Vareutvalget består av over 60 performance-produkter som du kan velge blant. Her blir du både kunde og tilskuer på en og samme gang. Etter å ha satt opp sitt unike utsalg både i Wien, Paris, Kyoto. Utrecht og Salzburg har nå Matsune og Subal kastet sine øyne på Oslo.

Over 60 performance-produkter til salgs! Kunst er forretning. Er kunst forretning?
I “STORE” får du presentert en vareliste, meny hvis du vil, og du kan få kjøpt bevegelser, handlinger og atferd. Noen er til å forbruke der og da, andre er take-away eller til og med produkter som, kan sendes i posten.

Eks fra menyen:
“Eraser Head” – 40 kr
“The Right Sock” – 35 kr
“Madonna Copy” – 10 kr

I transaksjonen mellom selger og kjøper, kunstner, og publikum oppstår en ny forhandlingsrolle enn den vi er vant til i scenerommet. På en leken og underfundig måte belyser Matsune og Subal kjøp-og-salg aspektet ved dagens scenekunst. “STORE” stiller spørsmål ved forbruket av kunst, og forbrukskulturen.

Flere produkter skapes spesielt til salgsperioden i Oslo og sammen med forretninger i nærheten. “Store” henvender seg til både forbipasserende, og til deg som dansepublikum. Med priser fra 10 kr., kan endelig hvem som helst kjøpe kunst!

LØP & KJØP!

Legg til ekstern kalender…