Oppstartsmøte: Nettverk for dyrs frihet

Nettverk for dyrs frihet


Lørdag 13. oktober, klokka 13.00, arrangeres oppstartsmøte for Nettverk for dyrsfrihet på Blitz i Oslo. Det blir foredrag, film, workshops, veganmat, sosialt og salg av dyrevennlig produkter. Arrangementet er åpent for alle interesserte. Velkommen!

Bakgrunn


Nettverk for dyrs frihet startes etter et ønske fra flere aktivister om å arbeide effektivt for dyrs frihet innenfor en organisasjonsform hvor aktivisme er i fokus. Vi prøver å unngå å bruke energi på byråkrati og administrasjon, men heller på handlingsrettet grasrotaktivisme.

Nettverket ønsker å sette fokus på, og kjempe mot alle former for undertrykkelse av dyr. Det finnes mange ulike måter å arbeide med aktivisme på. Vi tror at alle har noe de kan bidra med, og mener at et det er behov for et løst organisert nettverk som arbeider for dyrs frihet i Norge.

Struktur


Nettverk for dyrs frihet arbeider idealistisk ut i fra en flat struktur, hvor de som er aktive skal ha innflytelse og bestemmelsesrett over det de selv har ansvar for. Det finnes ingen administrasjon eller leder i Nettverket. Alle som følger Nettverkets formål og retningslinjer kan benytte seg av navnet, og har selv ansvar for egne uttalelser og handlinger.

Vi ønsker en struktur hvor selvbestemmelse, initiativ og engasjement er grunnleggende verdier som driver arbeidet fremover. Alt arbeid foregår ulønnet, og alle donasjoner går direkte til arbeidet for dyrs frihet.

Legg til ekstern kalender…