Film: The Last White Hope

Vi presenterer den nye amerikanske filmen ‘The Last White Hope’ på Amatøren.
Etter mange år, er USA fortsatt ikke ferdig med sin narkotikakrig. I denne filmen følger vi regissøren Kevin Booth på en treårs reise gjennom mørke bakgater og velstelte plener. Han snakker med dommere, brukere, politikere, smuglere og andre som har noe å gjøre med narkotikakrigen.

Fra pressemeldingen:
“The Last White Hope – America’s War on Drugs” gir oss et radikalt nytt perspektiv på narkotikakrigen, ved å sette et menneskelig ansikt på narkotikakrigens tilskadekomne, en krig som mottar hjelp fra en del tvilsomme kilder. En republikansk guvernør? En dommer fra høyreflanken? “The Last White Hope” har gjort det å ende narkokrigen til en sak for massene.

Om regissøren:
Kevin Booth har helt siden ungdommen satt spørsmålstegn ved autoritet. Han har aldri automatisk satt lover og regler høyere enn sin egen moral, noe som har gitt ham en del kontroversielle synspunkter på verden og sin egen rolle i den. Når man siden tidlig ungdom har vært bestekamerat med en av Amerikas mest kontroversielle komikere, nemlig Bill Hicks (1961-1994), er det vel kanskje nødt til å bli sånn.

Legg til ekstern kalender…