Mapei & Scotty the blue bunny + Dj Carli (SE/US)

Sveriges mest lysende og minst forutsigbare rapartist, møter Scotty the Blue Bunny, den blå kaninen fra New York i et super-glamour-disco-show. Med tung bass, slem humor og masse av kjærlighet byr Mapei på det svetteste showet i manns minne sammen med en av USAs største neoburlesk stjerner.

Mapei :
Mapei aka Jacqueline Cummings er født 1984 i Rhode Island, USA med foreldre fra Liberia og Italia. Hun har pendlet mellom Norsborg og USA’s østkyst og utviklet sine improvisasjon, sang og dansetalenter på ulike klubber og open mic kvelder i New York. Mapei har slått ned som en bombe blant sveriges rappere og sangere. Hun anses å være den vasseste freestylerapperen i landet og har med sine samarbeid med de største klubbarrangørene, i sverige og utlandet, blitt en must-see for alle med det minste av interesse for vår tids musikk. Hun har takket nei til platekontrakt fra store amerikanske plateselskap, og bygger heller opp sin egen karriere i Sverige.
I Vår og sommer har hun turnert med Timbuktu.

Scotty The Blue Bunny :
Scotty the Blue Bunny (Scott Grabell) har av The Village Voice blitt kåret til ”Beste gnager å ha på en fest”, New York Post anser han for å være ”et inventarie i New Yorks uteliv” og han har opptrett på TV i kanaler som VH1, MTV og HBO. Med superhøye hæler, blå spandex fra topp til tå og New Yorks vasseste tunge har Scotty the Blue Bunny blitt en av de mest spektakulære karakterene i Manhatten’ s nattliv. Scotty startet sin karriere som dragartist i en solokabaret, men etter å ha turneret i USA med Bindlestiff Family Cirkus vokste The Blue Bunny fram. Nå holder han egne show der han med selvironi, humor og kjærlighet får publikum til å juble.Han kaller seg selv ”independent artist”, er selvlært og synger, danser, spiller fiolin og tryller på scenen.

http://www.myspace.com/mapei

Legg til ekstern kalender…