LIPSTICK presents: LAUREN FLAX (New York) + NO DIAL TONE (NO-LIVE!) + SHOCKINGTOOLS (IT/NO)+ Happy Hour fra 22-23:00!!

Image Hosted by ImageShack.us


Dette er ei jenta med mye bein i nesa.

Image Hosted by ImageShack.us

Dj karrieren startet i 1997, da var det drum & bass som befant seg i platebagen til Flax. De senere årene har sjangeren glidd over på den mer elektroniske siden. Etter å ha vært i Europa Djing i en måned, har øynene til Flax åpnet seg. City livet har vært bra, hun har etablert seg en stor following i New Yorks party scene, og i Chicago og deler av Europa. Og på en eller annen måte har hun klart og balansere mellom svette og bad assness. I dag spiller Lauren Flax bass i bandet Heartsrevolution og er co-producer av Dreamburger (iheartcomix). Flax er godt motatt i elektro miljøet, og for nevne noen få navn har hun hatt æren av spille side ved side av artister som Miss Kitten, Ellen Alien, Curtis Vodka, Frankie Chan, Boys Noize, Juan Atkins, og Moby. Hun har skrevet og produsert opp til flere låter. Favoritt klubber hvor hun har spilt er:

Sirkus – Reykjavik, Iceland / El Azra – Brig, Switzerland / Club Mofo- London, England / Motherfucker – NYC 2000 / Detroit Electronic Music Festival – Detroit, Michigan

For første gang kommer Lauren Flax til Oslo. Og jeg regner med det er flere enn jeg som gleder seg, ut fra rykter fra andre klubber Flax har løftet taket på er dette en kveld du ei vill glemme, så på med rocke buksa og ta første taxi til Storgata 24.

Image Hosted by ImageShack.us

SEE YA!

www.myspace.com/laurenflax


SHOCKINGTOOLS (IT/NO)

Image Hosted by ImageShack.us

Jenta som star bak navnet Shocking tools er Simona Barbere, Italiensk musiker/Dj/Visuell artist.

Det er ingen tvil om at denne jenta er kjent for å være på den kreative siden, når det kommer til elektronisk musikk og kunst i Oslo.

Hennes live Dj sett er inspirert av mye innenfor den elektroniske musikken, med røttene i electro, techno, pop, og spille vokaler på toppen av rytmer og bass grooves.

Simona har spilt på mange festivaler og klubber I Norge, og det er mange fler land som Italia, Brasil, Tyskland, Belgia, Pakistan, Irland, Frankrige, Finland, Bosnia som setter pris på det unike live settet som Shocking Tools leverer.

I juni 2007 kom hun ut med sin første plate ‘The shivering cold continues’ vinyl 12’’. (Løp og kjøp)

www.myspace.com/shockingtools


No Dial Tone – LIVE – (Oslo)

Image Hosted by ImageShack.us

No Dial Tone er en Oslo`s hotteste electro duo for øyeblikket og er kjent for å skape elektriske øyeblikk på dansegulvet. Duoen ble til i LA i 2000 men har etterhvert flyttet seg til Oslo for å sette sitt preg på klubbscenen i hovedstaden. Deres sound er mørk, dirty, sexy og elektrisk samtidig som vakker, funky og sjarmerende. Med over 10 år tilstedeværelse i dance music industrien har duoen opplevd livsstilen og eksistensen av den elektroniske musikk verden på nært hold. De er inspirert av alt fra Pierre Koenig til Rudi Gernirich til Kraftwerk.

No Dial Tone har blant annet vært support for Uffie & dj Feadz, Kap10kurt, Pleasure, og Fox n´Wolf på kitsune.

www.myspace.com/nodialtone


Og som altid vill den talentfulle Esra Stille sine bilder!

Image Hosted by ImageShack.us
Aspirerende illustratør som helst bare vil tegne og drive dank.Inspireres av musikk,film,glitz og glamour,populærkultur og mennesker generelt.

www.myspace.com/the_esra


All respekt til gruppen TilYouVomit, inponerende bra Visuals(Lipstick hadde ikke vert det samme uten)

Image Hosted by ImageShack.us

Visuals by: “TilYouVomit” (Silje Linge Håland, Ola Martin Fjeld, Ellinor and Bjørnar)

www.myspace.com/tilyouvomit

Legg til ekstern kalender…