Heroes & Zeros Supp.: Lukestar

I rockebransjen er det en myte som sier at jo lengre man jobber hardt, jo mer fortjener man suksess. Antall konserter og kilometer i en rusten van skal avgjøre hvorvidt man fortjener å bli tatt på alvor. Heroes & Zeros motbeviser denne myten. De jobber hardt, men Heroes & Zeros har i løpet av fire år som band vist at dersom hardt arbeid legges som fundament under et sprudlende talent, så trenger det ikke ta femten år å slå gjennom. Vi snakker om noe så enkelt som talent for å skrive klassiske rockelåter med trøkk i. De imponerte senest på Øya foran et publikum på minst 6000stk.

Hans Jørgen Undelstvedt, Lars Løberg Tofte og Arne Kjelsrud Mathisen sto sammen på scenen for første gang på Skuret i Oslo i 2005 (!), etter at de hadde tilbrakt to år i et øvingslokale for å bli enige om retningen musikken deres skulle ta.
Den musikalske retningen blir enkelt beskrevet av en kamerat av bandet; ”mens bassisten og trommisen har beina plantet i amerikansk rock, vil vokalisten synge i et britisk indieband.” Trioen nevner selv Radiohead, Sonic Youth, Flaming Lips og Motorpsycho når de skal liste opp viktige album. Indierocken har og stått sterkt.

– Sebadoh og Pavement har fått oss gjennom skranglerocken, og vi har hatt lange forhold til Pixies og Spiritualized, sier vokalist Hans Jørgen.

Kanskje blir det siste gang du får muligheten til å se disse gutta på “lille” Blå?

www.myspace.com/heroeszeros

Legg til ekstern kalender…