Marie Bergman på Akustisk vinter

Hver onsdag morgen kan du høre hennes klassiker Ingen kommer undan politikenradiOrakel , nå kommer selveste Marie Bergman til Norge for å gjøre en eksklusiv fire dagers Akustisk Vinterturné. Torsdag 25.oktober kommer hun til Kulturslottet Soria Moria.

Marie Bergman er et fyrverkeri av en artist som har gjort seg sterkt gjeldende i flere genre etter sin fartstid i Family Four på 70-tallet, men som brøt ut for å skape sin egen musikk; viser med et livsinnhold om kjærlighet og relasjoner, om kvinner og politikk i vise/folkrock/rocktradisjonen. På Akustisk Vinter konsertene kommer hun til å spille egne låter i ny drakt, men hun vil også by på sine personlige tolkninger av Bob Dylan, og de tre svenske klassikere – Bellmann, Taube og Vreeswijk. Det går rykter om at Marie Bergman er i studio, så kanskje vi også får smakebiter av nye sanger?

Marie sier: ”Den männskliga rösten er ett av de kraftfullaste instrument som finns. Den er lika unik som ditt fingeratryck och din handstil. Om du lär deg hur din röst fungerar och undersökar dess möjligheter, så växer du som mãnniska”.

Legg til ekstern kalender…